ESTIL·LISME


MANS:

Manicura completa normal

17 €

Manicura completa + guants anti-age

Complementem el tractament complet amb un guant anti-edat, per afavorir la hidratació, aclariment i reomplint les línies de arrugues a les mans.

27€

Tallar, llimar i esmaltar

13 €

Esmaltat semi-permanent

23 €

Retirar Semi-permanent

6 €

Parafina manos

12 €


PEUS:

Pedicura Completa

És un tractament complet d'ungles i peus. Comencem amb la neteja dels peus, submergint-los en un bany d'aigua i sabó, ajudem a detectar problemes com micosis, fongs, ungles encarnades, peu d'atleta, callositats, seguidament eliminem les dureses, ulls de gall, tallem les ungles si fos necessari i empenyem les cutícules, per acabar llimant les ungles, realitzem un peeling, massatge relaxant i després maquillatge.

35 €

Pedicura Normal

32 €

Tallar, llimar i esmaltar

13 €

Pedicura + esmaltat semi-permantent

Pedicura semipermanent, s'han convertit durant els últims anys en uns dels serveis estrella en el món de l'estètica de les ungles, sent en l'actualitat unes de les prestacions més sol·licitades. Bona part del seu èxit es deu a la seva gran versatilitat, la seva gran varietat de textures i colors i a la rapidesa del seu assecat.

32 €

Parafina pies

Duis mollis est non commodo luctus

12 €

Drelinpur

El cos acumula diferents tipus de toxines diàriament a través de l'alimentació, radicals lliures, medicaments, etc. i ens provoquen mala qualitat de vida que ens deixen en un estat immunològic feble i propens a malalties. drelinpur - a través dels teus peus, augmenta la teva vitalitat, millora la teva bellesa; equilibra i restaura l'energia vital del cos. desintoxica i afavoreix el sistema immunològic, i l'oxigena.

25 €


ULLS:

Estilisme i disseny de celles

13 €

Depilació de celles (només netejar)

6 €

Laminació de celles + depilació

22 €

Tint de pestanyes o Celles

17 €

Tint de pestanyes + Lifting

34 €


DECOLORACIÓ

Facial o brazos o Gluteos o Lumbar

13 €

Cara +  Hombros + Espalda

18 €

Cara + Hombros + Brazos + Escote

20 €

Piernas

15 €